Mattläggare

Mattläggare i Stockholm för bästa resultat

Att lägga mattor kräver rätt handlag. En kunnig mattläggare ser till att ditt golv skärs till jämnt och snyggt på nolltid. Tack vare vår långa erfarenhet ser vi till att du får ett bra resultat, även i rum med knepig form eller där väggarna är allt annat än raka. Ta hjälp av ett proffs så får du ett golv som både är snyggt och som håller i många år framöver.

Med vårt breda sortiment väljer du själv det golv som passar din smak allra bäst. Vi tar sedan hand om att lägga mattorna så att du får ett snyggt och hållbart slutresultat. Sitter det kvar en gammal matta som måste bort först? Inget problem! Vi hjälper dig att få bort den gamla mattan och jämnar ut golvet under för att skapa bästa möjliga grund innan vi lägger den nya mattan.

Mattläggare för alla slags rum

Mattor finns i en mängd olika utföranden och kvaliteter som passar för olika typer av rum. Vi har både kunskap och certifiering för att lägga mattor i alla typer av utrymmen.

Brett utbud av mönster, färger och texturer

Att välja att lägga mattor i din bostad eller företagslokal ger dig ett helt nytt spelrum för att leka med färg och form. Till skillnad från trä- eller klinkergolv kan mattor fås i ett enormt spektrum av färger, mönster och texturer som snabbt kan förändra känslan i ett rum. Vänd dig direkt till oss för rådgivning eller kom förbi i vår butik och ta en titt på vårt stora utbud. Vi har ett av Stockholms bredaste urval av olika typer av mattor.

Att välja en golvmatta istället för att välja parkett, laminat eller klinkers brukar även vara mer ekonomiskt. Du får mycket golv för pengarna och med de flesta mattyper är behovet av underhåll mycket lågt. Det är bara att städa som vanligt så är det klart.

Om du ändå önskar ett trä- eller parkettgolv kan vi även erbjuda detta, inklusive golvläggning.

Mjuka och säkra trappor

Mattor kan användas för mjuka och säkra trappor. Familjer med barn och äldre kan ha nytta av trappmattor för att göra trapporna i hemmet både säkrare och mer trivsamma. Med hjälp av en måttanpassad heltäckningsmatta får trappan extra grepp och är dessutom skön att gå på.

Rådgivning

Vi vet vad som funkar i olika utrymmen. Om du inte är 100% säker på vad du vill ha i ett visst rum ger vi dig gärna råd. Vi vet vad som fungerar i olika utrymmen, både ur estetisk och praktisk synvinkel. Tack vare vår långa erfarenhet som mattläggare kan vi hjälpa dig att välja ett golvmaterial som förhöjer ditt rum och gör det till något unikt - något som ger en WOW-effekt!

Välkommen att kontakta oss idag för att boka tid för rådgivning eller begär en offert direkt om du är säker på vilket slags golv du vill ha!

 

Duktiga mattläggare och ett av Stockholms största sortiment!